Специалното качество на млякото и месото от пасищно отглеждани преживни животни (УЕБИНАР)

На 31 януари 2024 г. от 16:00 часа, ще се проведе онлайн семинар на тема „Специалното качество на млечните и месни продукти от пасищно отглеждани преживни животни“.

Събитието ще се води от д-р Флориан Лейбър, експерт по хранене на животните и заместник ръководител на Департамента по животновъдни науки към Изследователския институт по биологично земеделие (FiBL) в Швейцария. Презентацията на д-р Лейбър ще хвърли светлина върху ползите за здравето от млякото и месото от  пасищно отглеждани преживни животни.

Семинарът ще се проведе на английски език.

Регистрация за участие: https://soilassociation-org.zoom.us/meeting/register/tZUvdeigpj8jHNK6blPfrtJ-A2Vo0KvKEhfi#/registration

Онлайн семинарът се провежда като част на европейски проект „АЕ-Трансект“.