Партьорство за пасища

Покана за двудневно почистване на пасища

ПОКАНА за участие в двудневно събитие за почистване на пасища по проект „Партньорство за природосъобразно стопанисване на пасищата”, финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на вропейското икономическо пространство 2009-2014 г.“ 30 и 31 май 2015г. с начален час 9:00ч., тръгване от разклона на Петрохан в посока исторически път.

Български

Първа среща на Партньорската група по проекта

Срещата ще се състои на 3 април 2015г. от 10.30ч в сградата на община Годеч.

Уважаеми участници в партньорската група,

Имаме удоволствието да ви поканим на първа работна среща на партньорската група по проект  „Партньорство за природосъобразно стопанисване на пасищата”. Срещата ще се състои на 03 април 2015г. от 10.30 часа, в залата на община Годеч.

Български

Набиране и обучение на доброволци

Набиране и обучение на  доброволци за осъществяване на дейности по проект „Партньорство за природосъобразно стопанисване на пасищата”

В изпълнение на проект „Партньорство за природосъобразно стопанисване на пасищата” (финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009 – 2014 г.), екипът ни набира и предлага обучение на доброволци за опазване на природните ресурси и биоразнообразието.
 

Български